TL
TL
TL

tv100

Paylaş :
CANLI HABER İZLE

TV100 Tarihçe

 

Yerel olarak başlayıp sonrasında ulusal çapta hizmete geçen TV100 kanalı, haber ağırlıklı yayın yapmaktadır. 15 Temmuz 2014 tarihinde Balıkesir ilinde İsmail Uğur tarafından hayata geçirilmiştir. İsmail Uğur, dönemin Balıkesir Belediye Başkanı olan Ahmet Edip Uğur’un oğludur. Kanal, Eylül 2018 tarihinde Alican Değer, Nisan 2019 tarihinde Necat Gülseven tarafından satın alınmıştır.

Nisan 2019 tarihinde genel merkezi İstanbul’a taşınan TV100, 6 Mayıs 2019 tarihinde ulusal çapta yayın yapmaya başlamıştır. Formatını, içeriklerini ve imajını yenileyen kanal, her geçen gün kendisini geliştirmeye devam etmiştir. Şu sıralar 3N Medya Grubu bünyesinde yer alan kanalın genel merkezi İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunmaktadır.

“Türkiye’nin Yeni Yüzü” sloganı ile yayın hayatına devam eden kanal, 576i (16:9 SDTV) ve 1080İ (HDTV) resim formatlarını kullanmaktadır. Radyo Viva, Show Radyo ve BizimEV TV ile birlikte aynı yayın grubu bünyesine dâhildir. Zamanla içeriklerini çeşitlendiren ve zenginleştiren kanal, izleyici kitlesini de günbegün arttırmaktadır. Tematik olarak haber temasın seçen TV100 kanalı, HD olarak yayın yapmaktadır.

 

 

TV100 Programları

 

Haber ve Gündem İçeren Programlar

 

TV100 kanalının içeriklerinin büyük bir kısmını haberler ve gündeme ilişkin konular oluşturmaktadır. Kanalın yayın akışışı içerisinde günün çeşitli saatlerinde yayınlanan çok sayıda haber bülteni yer almaktadır. Türkiye’nin önemli sunucularını bünyesinde barındıran kanal, günün başından gece saatlerine kadar haber akışını sürdürmektedir. Bu sebeple haber akışının takibi için pek çok seyirci tarafından tercih edilmektedir.

Haber bültenlerinin dışında gündeme dair konuların konuşulduğu çeşitli yorum ve tartışma programları yer almaktadır. Alanında başarılı isimlerin moderatörlüğünde gerçekleşen programlarda akademisyen ve siyaset insanları konuk olarak ağırlanmaktadır. Ayrıca röportaj ağırlıklı programlar ile ülke gündeminin nabzı tutulmakta ve farklı çevrelerin görüşlerine yer verilmektedir.

 

Teknoloji ve Eğitim Programları

 

TV100, her geçen gün bir yenilik ile karşılaştığımız günümüz koşullarını ekranlarına taşıyan programlar yayınlamaktadır. Başarılı sunucuların anlatımıyla dünyadaki son teknolojik gelişmeler aktarılmakta ve değerlendirilmektedir. Ayrıca kanal, eğitim hayatını konu edinen programlara da yer vermektedir. Kanalın yayın akışı içerisinden birbirinden keyifli eğitici ve bilgilendirici programlar ile karşılaşmak mümkündür.

 

Gezi ve Kültür Programları

 

TV100 kanalı programları arasında sinema, tiyatro, müzik, edebiyat, tarih gibi kültürel ağırlıklı yayınlar yer almaktadır. Bununla birlikte hayatı farklı bakış açılarıyla keşfedebileceğiniz, sorgularken keyifli bir izlence sunan programlar yayınlanmaktadır. Gezi programları ile saklı kalan cennet mekânları ararken, ünlü sunucuların peşinde büyülü seyahatlere çıkabilirsiniz.

 

Diğer Program

 

Yayın akışını her geçen gün yenileyen ve çeşitlendiren TV100, geniş bir içerik yelpazesine sahiptir. Yaşamdan dünyaya, spordan magazine, farklı alanlarda çok sayıda programlar yayınlamaktadır. Kendine has özel programları ile izleyiciyi görünenin ardındaki gizemi bulmaya davet etmektedir. Ayrıca Türkiye’nin önemli sunucularının peşinde takılabileceğiniz ve sokağın nabzını tutabileceğiniz programlar bulunmaktadır.

 

TV100 Nasıl İzlerim?

 

  1. Digiturk 37. Kanal
  2. Tivibu 47. Kanal
  3. Tivibu Ev 47. Kanal
  4. D-Smart 37. Kanal
  5. Türksat 4A Uydusu (HD) (12729 Mhz, Horizontal (H), 30000 Symbol, 5/6)
  6. Kablo TV 37. Kanal (HD)
  7. Turkcell TV+ 37. Kanal
  8. Vodafone TV 36. Kanal

 

Künye

 

Kanalın bağlı bulunduğu şirketin ismi ON TV Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. şeklindedir. Şirketin sahibi iş insanı Necat GÜLSEVEN’dir ve medya grup başkanlığını Murat KELKİTLİOĞLU üstlenmektedir. Kanalın diğer künye bilgileri ise şu şekildedir:

 

Sorumlu Müdür: Neşe TOPTAŞ

İzleyici Temsilcisi: Neşe TOPTAŞ

İnternet Yayın Yönetmeni: Kenan İSPİR

Sosyal Medya Sorumlusu: Arda Aşkın AKSOY

Sosyal Medya Sorumlusu: Burak PALTA

Reklam Genel Müdürü: Gülden Çelebi AKIN

Telefon: +90 212 273 3003

Kep Adresi: [email protected]

E-Posta: [email protected]